Over mij

miranda weerts pedi-rectMijn naam is Miranda Weerts en ben gecertificeerd pedicure en aangesloten bij ProVoet.

Wat is ProVoet? ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures. Om lid te worden van ProVoet is een erkend diploma nodig. De ProVoet pedicure is dus altijd gediplomeerd om uw voeten op een professionele manier te behandelen.

Tijdens de behandeling staat uw welzijn voorop. Dat betekent dat u kunt rekenen op een professionele behandeling onder de hoogst mogelijk hygiƫnische omstandigheden. U mag er op vertrouwen dat u behandeld wordt met instrumenten die voor iedere behandeling steriel zijn gereinigd. Ik garandeer u een veilige en optimaal hygiƫnische behandeling.

Met plezier maak ik uw voeten weer gezond en fit. Tijdens een professionele en uitgebreide voetverzorging worden uw nagels geknipt en gepolijst en uw nagelriemen verzorgd. Hinder van eelt en ingroeiende nagels worden door mij met de grootst mogelijke zorg behandeld.

Daarnaast mag u rekenen op een stukje gezelligheid. Stap tijdens een behandeling uit de drukte van het dagelijkse leven en kom even tot rust onder het genot van rustgevende muziek en een gezellig gesprek.